יום פתוח במדרשה לתארים מתקדמים ב- 30.4.13

הפקולטה לרפואה
יום פתוח במדרשה לתארים מתקדמים ב- 30.4.13

הזמנה ליום פתוח למועמדים לתואר שני ושלישי בפקולטה לרפואה, המדרשה לתארים מתקדמים

בפקולטה לרפואה של אוניברסיטת תל אביב מתקיימים לימודים לקראת התואר "מוסמך במדעי הרפואה" ו-  "דוקטור  לפילוסופיה” במגוון תחומים: אנתרופולוגיה  פיזית, אפידמיולוגיה ורפואה מונעת, ביולוגיה תאית והתפתחותית,  גנטיקה  מולקולרית של האדם וביוכימיה, מדעי העצב, מיקרוביולוגיה ואימונולוגיה קלינית, ננוטכנולוגיה ,פיזיולוגיה ופרמקולוגיה, ופיתוח ויישום תרופתי.  לתלמידים מצטיינים מוצע מסלולישיר לתואר Ph.D.

כמו כן, מוצע מסלול מהיר לתואר שני לתלמידים מצטיינים בתכנית המשולבת למדעי החיים  והרפואה.

במסגרת בית הספר לבריאות הציבור, מתקיימים לימודים לתואר "מוסמך בבריאות הציבור".

בבית הספר למקצועות הבריאות מתקיימים לימודים לתואר מוסמך בחוגים:  הפרעות בתקשורת, סיעוד, פיזיותרפיה, ריפוי בעיסוק.

ביום  שלישי 30.4.2013 בין השעות 10.00-17.00 יתקיים יום פתוח במדרשה לתארים מתקדמים ובתכנית:

10:00-10:30 התכנסות ברחבת האולמות מארבאום- שלזאק (בצד המזרחי של בנין סאקלר,   הפקולטה לרפואה)
10.30-11.00 דברי פתיחה, ראש המדרשה, פרופ' גיל אסט, פרופ' ניר אושרוב ופרופ' חגית אלדר- פינקלמן  -  אולם מארבאום
11.00-12.30 דברי הסבר על תחומי הלימוד, נציגי התחומים השונים
12.30-13.00 מפגש עם נציגי סטודנטים  לתארים מתקדמים, כיבוד קל
13.00-15.00 סיור במעבדות ופגישה עם ראשי קבוצות מחקר
15.00-17.00 "מהאקדמיה לתעסוקה" מפגש מיוחד: בוגרי הפקולטה מספרים על שילובם במסגרות תעסוקה שונות ומפגש בקבוצות קטנות עם הבוגרים

נשמח לראותכם,

פרופ' ניר אושרוב פרופ' חגית אלדר פינקלמן